banner-shape-1
banner-shape-1
در حال دریافت اطلاعات ...

۹ دلیل که نشان می‌دهد کسب‌وکار شما به CRM نیاز دارد

تکنولوژی
78 روز قبل

در مسیر هر کسب‌وکاری، گاهی اوقات شرایط ممکن است کمی از کنترل خارج شود. شاید احساس کنید که کسب‌وکارتان به اندازه‌ای که انتظار دارید رشد نمی‌کند، یا برعکس، آنقدر سریع رشد کرده است که کاملاً غرق در کارها شده‌اید و نمی‌دانید گام بعدی را چگونه برنامه‌ریزی کنید.
خب، ما نمی‌گوییم که CRM (مدیریت ارتباط با مشتری) راه‌حل جادویی برای تمام مشکلات کسب‌وکار شماست؛ اما دلایل بسیار خوبی وجود دارد که نشان می‌دهد استفاده از نرم‌افزار مدیریت ارتباط با مشتری می‌تواند به شما کمک کند. در ادامه به بررسی این ۹ دلیل می‌پردازیم؛ اما ابتدا اجازه دهید تعریفی سریع از CRM ارائه کنیم.

CRM دقیقاً چیست؟

CRM مخفف Customer Relationship Management یا مدیریت ارتباط با مشتری است و برای همین هدف طراحی شده است؛ یعنی مدیریت ارتباطات با مشتریان.
در عمل، CRM به شکل یک برنامه کامپیوتری (اپلیکیشن یا نرم‌افزار) است که به شما اجازه می‌دهد اطلاعات مشتریان را ثبت کنید، وضعیت آن‌ها را در کسب‌وکارتان به‌طور سریع مشاهده کنید (مانند سرنخ‌ها، مشتریان بالقوه، مشتریان وفادار و…) و اولویت‌بندی کنید که کسب‌وکار شما باید چه گام‌هایی بردارد.حالا، بیایید بررسی کنیم که چه چیزهایی نشان می‌دهد کسب‌وکار شما ممکن است به CRM نیاز داشته باشد.


۱. اطلاعات مشتریان شما پراکنده است

شاید هنوز هم به اکسل وفادار هستید؛ اما آیا تابه‌حال پیش آمده که برای پیدا کردن یک آدرس ارسال به ایمیل‌هایتان مراجعه کنید؟ یا نتوانید با مشتری که شماره‌اش تغییر کرده تماس بگیرید؟
یکی از مزایای فوق‌العاده سیستم‌های CRM همین است. هر بار که اطلاعات جدیدی از مشتری دریافت می‌کنید، فقط کافی است آن را در یک مکان به‌روزرسانی کنید و دیگر نیازی به یادداشت‌های پراکنده در اطراف ندارید. همه چیز‌به صورت متمرکز ذخیره می‌شود؛ چه تنهایی کار کنید و چه با تیمی صدنفره.

۲. اطلاعات کافی درباره تیم فروش خود ندارید

هرچه تعداد فروشندگان در شرکت شما بیشتر شود، این مشکل بیشتر می‌شود. هر فروشنده ممکن است روش خاص خودش را داشته باشد، و این می‌تواند به پراکندگی داده‌ها منجر شده و باعث شود که حس کنید از روند کار خارج شده‌اید.
باز هم اینجا است که نرم‌افزار CRM به عنوان یک ابزار قدرتمند مرکزی عمل می‌کند، چون هر تعامل با مشتری می‌تواند ثبت، پیگیری و بررسی شود.

۳. نقاط تماس شما خیلی زیاد است

این روزها کانال‌های ارتباطی کاربران نه‌تنها کم نیست، بلکه بسیار متنوع است و ردیابی اینکه چه کسی، چه چیزی، چه زمانی، و کجا گفته است، می‌تواند دشوار باشد. با ثبت سابقه تمام تعاملات خود با مشتریان، مخاطبان احتمالی، و سرنخ‌ها، شما ارتباطات را ساده‌تر می‌کنید که به بهبود پشتیبانی، بازاریابی و فروش کمک می‌کند. 

۴. مشتریان از خدمات و پشتیبانی شکایت می‌کنند

شکایات مشتریان به اشکال مختلف مطرح می‌شود؛ اما اغلب ریشه در ناراحتی از نحوه ارتباط شما با آن‌ها دارد. ممکن است اطلاعات کافی به آن‌ها داده نشود، یا مجبور شوند چندین بار یک جزئیات را مجدداً ارائه کنند. حتی ممکن است با چندین نماینده تماس گرفته باشند که هر کدام حرف متفاوتی به آن‌ها گفته‌اند.
این همان جایی است که داشتن تمام اطلاعات مشتریان در یک مکان می‌تواند بسیار حیاتی باشد. با استفاده از CRM، فرقی نمی‌کند چند نماینده فروش یا پشتیبانی داشته باشید؛ همه از یک پایگاه داده با اطلاعات یکسان استفاده می‌کنند که به‌صورت هم‌زمان به‌روزرسانی می‌شود.

دلایل نیاز به CRM

۵. ورود دستی داده‌ها زمان‌بر و اغلب پُرخطاست

به‌روزرسانی چندین سیستم مستلزم وارد کردن دستی داده‌هاست که معمولاً وقت‌گیر و اغلب دارای خطاهای انسانی است. ممکن است با اطلاعات تکراری، غلط‌های املایی و اشتباهات ساده‌ای مواجه شوید که در بلندمدت برای کسب‌وکارتان هزینه‌زا هستند.
با یک سیستم CRM، می‌توانید اطلاعات مشتری را مستقیماً از یک فرم آنلاین بگیرید و به‌طور خودکار در سیستم خود وارد کنید. این فرآیند سریع، کارآمد و سازگار با چندین نقطه اتصال یکپارچه مانند ایمیل، تقویم‌ها یا شبکه‌های اجتماعی است.

۶. نمی‌توانید بر روی مشتریان مناسب تمرکز کنید

پیدا کردن مشتریان کار دشواری است؛ اما شناسایی مشتریان ارزشمند نباید به همین اندازه مشکل باشد. با یک CRM، می‌توانید مشتریان را بر اساس میزان هزینه‌ای که در سازمان شما داشته‌اند، بودجه‌های سالانه یا محصولات تکرارشونده‌ای که نیاز دارند فهرست کنید. این امر به شما کمک می‌کند تا نیازهای آن‌ها را پیش‌بینی کرده و با فروش بیشتر، فروش متقابل یا تقویت روابط از طریق دسترسی به داده‌های مناسب، کسب‌وکار خود را گسترش دهید.

اما یک سوال مهم! نحوه انتخاب مناسب‌ترین نرم‌افزار برای شما چگونه است؟
برای پاسخ این سوال میتوانید به مطلب "چگونه بهترین CRM را برای کسب‌وکار خود انتخاب کنیم؟" مراجعه کنید

۷. سخت‌تر شدن مدیریت جریان سرنخ‌ها

اگر تعداد سرنخ‌هایی که دریافت می‌کنید بیشتر از توان مدیریتتان باشد، CRM‌ها ابزاری عالی برای اولویت‌بندی هستند. با استفاده از CRM، می‌توانید سرنخ‌ها را بر اساس اهمیت مرتب کنید، آن‌ها را به نمایندگان فروش مناسب اختصاص دهید و با سرعت بیشتری به مخاطبان اصلی خود دسترسی پیدا کنید.
برای جلوگیری از تداخل وظایف میان نمایندگان فروش، CRM امکان ثبت یادداشت‌ها و تخصیص مجوزهای خاص را فراهم می‌کند. به این ترتیب، مدیران می‌توانند به اطلاعات حساس دسترسی داشته باشند؛ در حالی که دیگران فقط داده‌های مرتبط را مشاهده خواهند کرد.

۸. ساده‌سازی ارتباطات

با رشد کسب‌وکار، مشکلات ارتباطی افزایش می‌یابد. چه بخواهید نیروهای بازاریابی بیشتری استخدام کنید، چه تیم پشتیبانی را گسترش دهید یا تعداد نمایندگان فروش را افزایش دهید، افزایش اندازه تیم به معنای پیچیدگی بیشتر در هماهنگی است.
با کمک یک CRM مناسب، می‌توانید فرآیندهای ارتباطی را به شکل مؤثری سازمان‌دهی کنید. متمرکزسازی اطلاعات در یک پلتفرم واحد به شما کمک می‌کند تمامی تعاملات، وظایف و یادآورها را در یک مکان ثبت کرده و به راحتی مدیریت کنید.

۹. کاهش هزینه‌های مقیاس‌دهی عملیات

CRM زمان را برای شما ذخیره می‌کند که به معنای کاهش هزینه‌های اداری و مدیریتی است. استفاده از ابزار مناسب، روند آموزش کارکنان جدید را ساده‌تر کرده و نیروی انسانی بیشتری را با هزینه‌های پایین‌تری وارد مجموعه شما می‌کند؛ چراکه فقط یک داشبورد برای یادگیری وجود دارد.
علاوه‌بر این، فقط یک ارائه‌دهنده را مدیریت خواهید کرد که منابع شما را برای اولویت‌های اصلی کسب‌وکارتان آزاد می‌کند. با این صرفه‌جویی‌ها، می‌توانید روی رشد پایدار کسب‌وکار خود تمرکز کنید.

 

دلایل نیاز به CRM

 

چرا CRM بیکسنس برای شما مناسب است؟

CRM بیکسنس، ابزاری قدرتمند برای مدیریت هوشمند ارتباطات با مشتریان است. با استفاده از این نرم‌افزار، تمام اطلاعات مشتریان شما در یک سیستم یکپارچه و امن جمع‌آوری می‌شود. این ابزار به شما کمک می‌کند به‌سرعت به نیازهای مشتریانتان پاسخ دهید، فرآیندهای فروش را بهینه کنید، و روابطی پایدار و سودآور با آن‌ها ایجاد کنید. بیکسنس نه‌تنها یک ابزار مدیریت مشتری، بلکه یک راه‌حل جامع برای ساده‌سازی ارتباطات، افزایش بهره‌وری تیم‌ها و ارتقای تجربه مشتریان است.

جمع‌بندی

هر سازمانی در نقطه‌ای از مسیر رشد خود نیاز دارد که به شکلی هوشمندانه این توسعه را مدیریت کند. ممکن است تعداد زیادی سرنخ تجاری یا نمایندگان فروش داشته باشید که پیگیری وضعیت کلی را دشوار می‌کنند یا شاید بخش پشتیبانی شما با درخواست‌های فراوان مشتریان برای خدمات بهتر تحت فشار باشد.
هرچند ابزارهای CRM در ابتدا برای مدیریت ارتباطات مشتریان طراحی شده‌اند، اما حقیقت این است که آن‌ها قابلیت‌های بسیار بیشتری دارند. این ابزارها می‌توانند ارتباطات را بهبود بخشند، بخش‌های مختلف سازمان را یکپارچه کنند و در زمان و انرژی صرف‌شده برای کارهای دستی صرفه‌جویی کنند.

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

وبلاگ های مرتبط

لیست همه ی وبلاگ ها
چت‌بات های هوشمند و نقش آنها در بهبود کسب و کار
BIP راهکار نوین برای مدیریت ریسک
تضمین بازگشت سرمایه با ERP و CRM
بالا